Houtskeletbouw

Met plaatsbesparende en isolerende houtskeletten kunnen wij razendsnel water- en winddichte bijgebouwen en panden bouwen.

Als alternatief voor traditioneel metselwerk

Snelle & plaatsbesparende bouwmethode

Of je nu een extra verdieping, een bijgebouw of zelfs een volledig pand wil laten optrekken, houtskeletbouw is een uitstekend alternatief voor traditionele metselwerken.

 

Het droge houtskelet kunnen we erg snel opbouwen en al dan niet van extra isolatie voorzien, zonder aan plaats in te boeten. Standaard gebruiken we voor onze constructiebalken, buitenplaten en onderdakplaten van het merk STEICO.

6. Opbouw gelijkvloers in houtskelet
3. Opbouw gelijkvloers in houtskelet

Afwerking naar keuze

Gyproc, klikpanelen & hout

Qua binnenafwerking kan je bij ons voor Gyprocplaten van Knauf kiezen of voor naadloze klikwandpanelen die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.

 

De buitenzijde van de constructie werken we dan weer af met houten bekleding, Trespaplaten of Rockpanel. Je kan ook voor gemetste stenen gaan, maar die plaatsen we niet zelf.

23. Sfeerbeeld opbouw houtskelet zijaanzicht

Samen met o.a. elektriciens & dakwerkers

Inclusief bouwvergunningen

Dankzij onze succesvolle samenwerking met betrouwbare elektriciens, dakwerkers en tuinaannemers kunnen wij jouw project van a tot z opleveren.

 

In overleg met je architect zorgen we voor de nodige bouwplannen en -vergunningen. Contacteer ons gerust je de mogelijkheden van houtskeletbouw wil ontdekken.

23. Sfeerbeeld opbouw houtskelet zijaanzicht
32. Afwerken buitenzijde van houtskelet alvorens metselen

Benieuwd naar de voordelen van houtskeletbouw?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!