Tuinhuizen, garages & carports

Onze tuinhuizen, garages en carports omvatten altijd constructiepalen, gevelbekleding en dakbedekking. De houtsoort bepaal je zelf.

Lembeke tuinhuis 11

Volgens een gedetailleerd ontwerp

Je houten bijgebouw volgens een strak stappenplan

Bij Schrijnwerkerij Van Den Reeck vervaardigen we tuinconstructies als tuinhuizen, garages en carports steeds in verschillende stappen. Als eerste stap zitten we met jou rond de tafel om je wensen en budget te overlopen.

We stellen ook een vrijblijvende offerte op. Vervolgens plannen we de effectieve uitvoering. Die is afhankelijk van de levertermijn van de gekozen materialen. Om je een totaalplaatje te kunnen bieden, schakelen we steevast vakkundige elektriciens en tuinaannemers in. Je kan uiteraard altijd zelf je elektriciens of tuinaannemers kiezen als je dat wenst.

Lembeke tuinhuis 12

Voorzien van ramen, deuren & sloten

Met houtsoorten als padoek & geïmpregneerde den

Onze tuinhuizen, garages en carports bouwen we standaard met constructiepalen uit geïmpregneerde den of Azobé. Geïmpregneerd hout is namelijk goed bestand tegen schimmels en insecten en Azobé heeft een grote draagkracht. Rond de constructiepalen brengen we dan gevelbekleding aan. Die kan bestaan uit:

De ramen en deuren van je constructie kan je helemaal naar eigen smaak laten afwerken. Zo bieden we je de keuze uit klassieke scharnierdeuren, schuifdeuren en glazen deuren. Op onze tuinhuisdeuren voorzien we altijd een cilinderslot. Bij garagepoorten in het bijzonder kan je voor manueel opendraaiende modellen gaan, net als voor manuele of elektrische kantelpoorten en sectionale poorten.

I14 voorbeeld tuinhuis
Lembeke tuinhuis opbouwen 3
I14 voorbeeld tuinhuis
3. Dakbedekking carport

Profielplaten, ecopanelen & EPDM

Stevige dakbedekking

Om je tuinconstructie te finaliseren, plaatsen we oerdegelijke dakbedekking. Hieronder krijg je een overzicht van de mogelijkheden:

Dakbedekking

Profielplaten

Eigenschappen

metalen dakplaten (vergelijkbaar met golfplaten)

Dakbedekking

Ecopanelen

Eigenschappen

Dakbedekking

EPDM

Eigenschappen

Dakbedekking

Dakpannen

Eigenschappen

Een tuinhuis, garage of carport laten maken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!